OnnistuYrittäjänä.fi: Unelmayritys parin klikkauksen päässä

Voit aloittaa unelmiesi yrityksen suunnittelun jo tänään, vaikka olisit vasta haaveiluasteella.

Nordea, If ja Varma loivat yhdessä OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun, joka auttaa ja neuvoo yrityksen perustamisen eri vaiheissa. OnnistuYrittäjänä.fi auttaa myös kokeneempia yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Palvelu kulkee taskussa, sitä voi käyttää kaikilla laitteilla ja se on aina saatavilla. Palveluun on helppoa luoda oma profiili, eli yrittäjän työpöytä, jossa yrityksen asiat pysyvät tallessa ja järjestyksessä. Voit edistää yrityksesi asioita juuri silloin, kun aikatauluusi sopii.

Ensimmäisiä askeleita ottavalle palvelu tekee huolellisen alkukartoituksen, minkä jälkeen vuorossa on suunnittelua ja laskelmia. Tehtävälista pitää yrittäjän asiat järjestyksessä.

– Palvelun nimi kiteyttää sen, mistä tässä on kyse. Pääosassa on yrittäjä, joka onnistuu. Palvelu ohjaa, kaivaa esille tarpeet ja ehdottaa oikeita ratkaisuja, jotta yrittäjä voi keskittyä liiketoimintaansa, kuvailee Petri Valkkinen Nordea Yrityspalvelusta.

– Palvelu on henkilökohtaista, vaikka sitä käytetäänkin digitaalisesti. Muutama klikkaus ja saat ehdotuksen sinulle räätälöidyistä vakuutus- ja rahoituspalveluista. Yrittäjällä pitää olla mahdollisuus keskittyä yrittämiseen, palvelussa asiat voi hoitaa helposti.

Ainut mahdollisuus toteuttaa unelmia

Ensimmäisiä askeleita yrittäjänä ottava Mari Rasimus klikkailee keskittyneesti OnnistuYrittäjänä.fi-palvelussa ja tutustuu uuteen työpöytäänsä. Hän on vastikään perustanut yrityksen, jonka toimialoja ovat sosiaalisen median konsultointi, koulutukset, hyvinvointi ja mindfullness.

– Yrittäjyys on ainoa mahdollisuus toteuttaa unelmiani ja seurata intohimojani. Pähkäilin yrittäjyyttä pitkään, kävin verkkokurssin ja keräsin rohkeutta. Nyt aika oli oikea, hän kertoo.

– Ei yrittäminen työmuotona ole niin hankalaa kuin luullaan. Edut ylittävät haitat, Rasimus sanoo.

Testing, testing

OnnistuYrittäjänä.fi saa Mari Rasimukselta kehut siitä, että asiat on jäsennelty järkevästi, ja palvelu ohjaa käyttäjää selkeää polkua pitkin. Laskurit, tilastot ja faktat antavat varmuutta päätöksentekoon.

– Tämä on selkeän näköinen, tykkään. Hauska palvelu, antaa tietoa. Palaan varmasti tämän pariin, hän arvioi klikkaillessaan liikeideaa ja laskelmia OnnistuYrittäjänä.fi-palvelun työpöydälle.

Rasimus saa idean: tätä kautta voisi kartoittaa ulkomaille sijoittuvan retriittikeskuksen rahoitusmahdollisuuksia. Mutta sen aika ei ole ihan vielä. Nyt hän keskittyy liiketoimintaan.

– Ensivaiheessa haluaisin päästä tilanteeseen, jossa minulla on vapaus päättää omista aikatauluistani ja töistäni. Vapautta, mukavaa elämää ja elämänlaadun paranemista, siitä unelmoin yrittäjänä.  Ja siitä, että saan tehdä ihanien ihmisten kanssa töitä ja luoda uusia asioita!

Käy testaamassa osoitteessa OnnistuYrittäjänä.fi, miten sinun unelmayrityksesi pärjäisi!

Teksti: Laura Kokko

Kuvat: Jirina Alanko

Kopioi sivun linkki: