Päivitetty 11/2018

Arttu Ylitalo perusti vuosi sitten oman Roosa nauha -keräyksen, jonka suosio yllätti. Tänä vuonna myös sinä voit olla mukana tekemässä hyvää – lähde liikkeelle Nordea MyLife Go:n kanssa.

Viime syksynä Nordean Henkivakuutuksen työntekijöille jaettiin Roosa nauhat, kuten useampana vuotena on ollut tapana. Henkilövakuutusten parissa työskentelevä Arttu Ylitalo kiinnitti nauhan ylpeänä rintaansa. Hienoa, että työpaikka osallistuu keräykseen, hän iloitsi. Pian Arttu alkoi kuitenkin miettiä, ettei hän ollut vielä itse lahjoittanut keräykseen.

Roosa nauha rintapielessä Arttu meni Syöpäsäätiön verkkosivuille tekemään lahjoitusta. Hän huomasi, että sivuilla pystyi perustamaan oman keräyksen, johon sai haastettua mukaan muutkin. Tästä innostuneena Arttu avasi oman keräyksen. Hän asetti tavoitteeksi 1000 euroa ja teki itse ensimmäisen lahjoituksen.

– Lahjoituksesta tuli niin hyvä fiilis, että kerroin siitä heti sosiaalisessa mediassa. Vastaanotto oli yllättävän innostunut ja vielä saman illan aikana ensimmäinen tuhannen euron tavoitteeni ylittyi, Arttu hehkuttaa.

Artun mukaan tärkein syy lahjoittamiseen olikin juuri sen tuoma konkreettinen apu. Hänen perustamansa keräys poiki lopulta lähes 3000 euron lahjoituksen Roosa nauha -kampanjalle.

Vaikuta elämänlaatuun omalla aktiivisuudella

Arttu kertoo olevansa iloinen siitä, että voi tukea sairastuneita myös työnsä kautta. Työssään henkilövakuutusten parissa hän on nähnyt, miten vakuutuksesta saatu korvaus on tuonut taloudellista apua sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Keväällä 2018 Nordea toi markkinoille palvelun, jonka avulla henkilövakuutuksen turvan määrään voi vaikuttaa liikkumalla. Samalla kun kunto kohenee, kasvaa myös vakuutusturva. Nordea MyLife -henkilövakuutukseen liitettävä maksuton MyLife Go -lisäpalvelu palkitsee aktiivisuudesta jopa 25 prosenttia korkeammalla turvalla.

Säännöllinen liikunta ei vaikuta ainoastaan jokapäiväiseen hyvinvointiin ja vakuutusturvan määrään, vaan myös riskiin sairastua vakavasti. Tutkimusten mukaan liikkumalla voi vähentää riskiä sairastua moneen syöpätyyppiin, kuten rintasyöpään. Liikunnan onkin arvioitu pienentävän rintasyövän riskiä vähintään 30 prosenttia.

Liikkumalla teet hyvää myös muille

Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja siihen sairastuu vuosittain jo yli 5000 naista. Tutkimustyöhön sekä tukea ja tietoa tarjoavien palveluiden ylläpitoon tarvitaan jatkuvasti lisää varoja.

Arttu kannustaa myös muita lahjoittamaan ja tukemaan avun tarvitsijoita. Pienikin summa merkitsee.

– Jos jokainen lahjoittaa muutaman euron, niin yhdessä siitä tulee jo hyvä potti!

Hyvän voi laittaa kiertämään myös Nordea MyLife Go:n kautta. Palvelun käyttäjien on mahdollisuus osallistua vaihtuviin hyväntekeväisyyskampanjoihin, joissa he keräävät yhteistä pistepottia liikkumalla. Kun tavoite on saavutettu, lahjoittaa Nordea Henkivakuutus tavoitesumman valittuun kohteeseen. Ensimmäinen hyväntekeväisyyskampanja on käynnistymässä lokakuussa 2018, ja kerätyt varat lahjoitetaan Roosa nauha -kampanjalle.

Lue myös: Reippaalle parempi fiilis ja vakuutusturva

Yhdessä hyvä kiertämään!

MyLife Go:n ensimmäinen hyväntekeväisyyskampanja saatiin maaliin ennätysajassa. Reippailulla keräsimme kasaan huikeat 500 000 aktiivisuuspistettä reilussa kuukaudessa!

Kiitos kaikille aktiivisille MyLife Go -asiakkaille, jotka liikuitte loka–marraskuussa hyvän asian puolesta.

Kampanjan päätyttyä Nordea Henkivakuutus lahjoitti 1000 euroa Roosa nauha -keräykseen. Roosa nauha -keräyksellä edistetään syöpätutkimusta ja vaikutetaan siihen, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. 

Teksti: Nordea

Kopioi sivun linkki: