Minun unelmani: Elämyksellinen elämä

Minun unelmani -sarjassa nordealaiset paljastavat omat haaveensa. Tällä kertaa on vuorossa Nordean konttorijohtaja Essi Laukkanen.

"Haaveilen tulevaisuudesta, jota värittävät mukavat elämykset ystävien kanssa. Matkailu ja ulkona syöminen hyvässä seurassa piristävät arkea, joten toivon voivani pitää nämä hetket elämässäni aina. Unelmoin pääseväni pari kertaa vuodessa matkalle tropiikkiin, sillä elän auringosta. Minulle on myös muodostunut iso ystäväporukka, jolla pyrimme tekemään vähintään kerran vuodessa pidennetyn viikonloppureissun Euroopan eri kohteisiin. Olemme nyt keskittyneet kiertämään tuttuja ja tuntemattomia pääkaupunkeja. Haaveeni on, että ystäväporukka voi kierrellä maailmaa vanhoillakin päivillä.

Vaikka eläkeikä siintää todella kaukana, olen alkanut varautua siihen jo nyt. Laitan pikkusumman kuukausittain säästöön pidempiaikaiseen ratkaisuun, josta toivon saavani hieman tuottoakin pitkän säästöajan ja säännöllisyyden vuoksi. Toivon, että voin vielä eläkkeelläkin sitten matkustella ja viettää mukavaa elämää. Pitkän työrupeaman jälkeen haluan voida rauhassa rentoutua ja nauttia elämyksistä. Säästän siis eläkettä nyt sekä järkisyistä että ilottelua varten."

– Essi Laukkanen

Ennen nykyistä työtään Essi työskenteli Nordean Graduate-ohjelmassa esimiesharjoittelijana. Vuosittain käynnistyvä, ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattu Graduate-ohjelmamme tarjoaa erinomaisen alun vastavalmistuneen pankkiuralle. Haku ohjelmaan on 18.1.–14.2.2016. Lue lisää ja tutustu ohjelmaan: nordea.com/graduate, Facebook: Nordea Graduate -haku. Katso Graduate-haun avoimet paikat.

Teksti: Eveliina Salomaa

Kuvitus: Ville Korhonen

Kopioi sivun linkki: