Testaa: Millainen matkustaja olet?

Ota selvää matkustajaidentiteetistäsi ja valitse itsellesi soveltuva lomakohde!

1.
Mitä haet lomamatkalta?

2.
Mikä seuraavista pitää löytyä matkakohteestasi?

3.
Mikä on parasta matkustamisessa?

4.
Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

5.
Mitä haluat nähdä majoituksesi ikkunasta?

6.
Mikä on tärkeintä, mitä pakkaat mukaasi?

7.
Täydelliseen irrotteluun kuuluu?

8.
Millä perusteella valitset ravintolan?

Keijo Kerran Elämässä

Olet oikea elämyshaukka! Kun sinä lähdet lomamatkalle, sinä todellakin lähdet lomamatkalle. Saatat valita valmismatkan, mutta et tyydy ihan mihin tahansa pakettiin – tästä lomasta ei saa puuttua extremeä. Viikko surffaten ja sukeltaen ei enää riitä, sinä haluat samaan lomaan myös kiipeilyä, koskenlaskua, safareita ja luonnonihmeitä. Sinulle sopiva matkakohde: Australia on extreme-lajien ja luonnonihmeiden luvattu maa.

Minna Mindfulness

Olet arjessasi todellinen tehopakkaus! Jos normaalistikin panostat paljon omaan hyvinvointiisi, lomalla et muuta teekään. Haet lomamatkoilta ensisijaisesti hyvää oloa, täydellistä kehon ja mielen huoltoa. Hyvät unet, rauhoittuminen, ravitseva ruoka, erilaiset hoidot, jooga ja luontokokemukset ovat mieleesi. Sinulle sopiva matkakohde: Bali Indonesiassa on wellness-matkailijan mekka.

Mikko Minä Itse

Anna minä arvaan, Madventures on suosikkiohjelmasi? Et usko pakettimatkoihin, sillä niiden on tarkoitus harhauttaa sinua löytämästä aitoja kokemuksia. Sinua ei haittaa vaikka sairastut, joudut vaarallisiin tilanteisiin tai yövyt bambumajassa, kunhan saat oikeasti kokea jotakin autenttista. Tavoitteesi on elää kuten paikalliset, ketjuhotellit eivät voisi vähempää kiinnostaa. Mitä autenttisempaa menoa, sen parempi! Sinulle sopiva matkakohde: Afrikka tarjoaa hakemaasi haastetta, mutta löydät seikkailuja mistä vain.

Emmi Excel

Olet yksi niistä ihmisistä, jotka näkevät kauneutta excel-taulukoissa. Sinulla on taulukko jokaiseen tarkoitukseen – myös lomamatkaa varten. Suunnittelu ei jää taulukoihin, sillä työpöydältäsi löytyy oma dokumentti myös matkasi aikataulusta sekä tarkemmat tiedot aktiviteeteista. On sanomattakin selvää, että jokainen hotelli, ravintola ja aktiviteetti on jo varattu – varausvahvistukset ja yhteystiedot löytyvät nekin omista kansioistaan. Onneksi olkoon, olet oman elämäsi matkanjärjestäjä! Sinulle sopiva matkakohde: Mikä tahansa, kunhan langaton verkko ja sähköt toimivat.

Ykä Ydinperhe

Perheesi on sinulle tärkein! Tykkäät tehdä asioita yhdessä, siksi myös lomamatka tehdään koko perheen voimin. Mukaan lähtevät taaperot, teinit ja koirat. Härdelliä ei puutu, mutta sinua se ei haittaa – tärkeintä on kokea yhdessä. Täten nimitän sinut maailman parhaaksi vanhemmaksi! Sinulle sopiva matkakohde: Kreikan, Turkin ja Espanjan rantakohteissa riittää puuhasteltavaa koko perheelle. Kaupunkilomalle mielivän perheen kannattaa harkita Pariisia – siellä on Disneyland.

Kopioi sivun linkki: