Aloittelevan yrittäjän lukupaketti "Apua alkutaipaleelle"

Aloittavan yrittäjän lukupaketti antaa tukea ja vinkkejä yritystoiminnan ideointiin ja starttaamiseen. Aloitusvaiheessa hoidettavia asioita on runsaasti ja vinkkejä kannattaa kysyä myös pankista.

Menikö sormi suuhun, uusi yrittäjä?

Menikö sormi suuhun, uusi yrittäjä? Yritysidea polttelee takataskussa, ja mietittävänä on lukuisia asioita. Pankkikäyntiä saattaa tehdä mieli lykätä, mutta mitä hyötyä tapaamisesta voi olla ja mitä sen aikana käydään läpi? Lue konttorinjohtajan vinkit ensimmäiseen tapaamiseen täältä.

Aloitteleva yrittäjä, näin valmistaudut lainaneuvotteluihin

Aloitteleva yrittäjä, näin valmistaudut lainaneuvotteluihin Onko yrityksesi alkutaipaleellaan ja rahoituksen tarpeessa? Lue kuusi kysymystä ja vastausta siihen, miten lainan hakuun kannattaa valmistautua.

Freelancer – näin paljon sinun pitää laskuttaa, jotta tienaat suomalaisen keskipalkan verran

Freelancer – näin paljon sinun pitää laskuttaa, jotta tienaat suomalaisen keskipalkan verran Itsensä työllistäjien joukko ei ole yhtenäinen, mutta heille yhteistä on palkansaajia suurempi epävarmuus töistä ja toimeentulosta. Lue tästä, mitä freelancerin on otettava huomioon, jotta oma liiketoiminta on kannattavaa.

Trade Portal -digipalvelu kansainvälistyvän yrityksen tueksi

Trade Portal -digipalvelu kansainvälistyvän yrityksen tueksi Asiakaskunnan löytäminen, tuonti- ja vientirajoitteet, pankkiyhteyden perustaminen, työlainsäädäntö… Yrityksen vieminen ulkomaille voi tuntua hengästyttävältä. Nordean verkkopalvelu Trade Portal on yrityksen matkakumppani. Ota palvelu haltuun tästä.

Asiakastarinat

Lapsen allergioista syntyi idea raakakakkukahvilaan

Lapsen allergioista syntyi idea raakakakkukahvilaan RAHA & YRITTÄMINEN: Marja Palomaa etsi allergisille lapsilleen sopivaa ruokavaliota, ja löysi lopulta raakaleivonnasta itselleen uran. Lue Palomaan tiestä Facebookin raakakakkubisneksen pyörittäjästä kahvilayrittäjäksi.

Liiketoiminta lentoon verkkokaupan voimin

Liiketoiminta lentoon verkkokaupan voimin Suomalaisten juhlat ovat pitäneet Jonna ja Petri Niemisen kiireisinä jo 25 vuoden ajan. Onnekkaan kohtaamisen seurauksena perustettu Ilmapallokeskus on alansa edelläkävijä verkkokauppatoiminnassa.

Kopioi sivun linkki: