Taloudenhallinnan lukupaketti ”Oman kukkaron herraksi”

Taloudenhallinnan lukupaketti auttaa sinua arkisissa raha-asioissa. Elämäntilanteet voivat muuttua ja tuoda yllätyksiä mukanaan. Yllättävä talouden tiukentuminen tai rahapula ahdistaa, mutta yleensä tilannetta voi helpottaa monin pienin tavoin. Ennakointi ja nopea reagointi huolestuttavalta näyttävässä tilanteessa kannattaa, sillä seuraukset esimerkiksi maksamattomasta laskusta voivat olla kauaskantoisia.

Kotona lapsen kanssa – näin saat rahat riittämään

Kotona lapsen kanssa – näin saat rahat riittämään Moni haluaisi viettää ainutlaatuisen vauva- ja taaperoajan kotona, mutta laskeva tulotaso pelottaa. Kun järjestää raha-asiat fiksusti, voi keskittyä lapsen kanssa kotona olemiseen ilman taloushuolia.

Matti kukkarossa? Näin pankki voi auttaa rahahuolissa

Matti kukkarossa? Näin pankki voi auttaa rahahuolissa Yhä useampi kärsii rahahuolista, mutta niistä puhumista ei kannata pelätä. Pankkiin voi ottaa yhteyttä minkälaisissa rahahuolissa tahansa – asiakasta ei kritisoida, vaan autetaan niin hyvin kuin mahdollista.

Vauva tulossa? Näin valmistaudut vauvavuoteen taloudellisesti

Vauva tulossa? Näin valmistaudut vauvavuoteen taloudellisesti RAHA & ARKI: Äitiysvapaa, sitä seuraava vanhempainvapaa ja mahdollinen hoitovapaa tiputtavat perheen tuloja. Lue tästä, miten vauvavuoden tulojen pudotukseen voi varautua etukäteen, jotta ihanasta ja odotetusta perheenlisäyksestä voi nauttia rauhassa.

Kulutusluotto – mörkö vai mahdollisuus?

Kulutusluotto – mörkö vai mahdollisuus? Suhtautuminen luoton käyttämiseen harkittuna osana taloudenhallintaa on yhä positiivisempi. Pankki pitää huolen siitä, ettei asiakkaalla ole maksukykyynsä nähden liikaa luottoa. Lue tästä, minkälaisia kulutusluoton muotoja on tarjolla.

Miten selviytyä lainanlyhennyksistä sairauslomalla?

Miten selviytyä lainanlyhennyksistä sairauslomalla? Miten lainamaksukykysi kävisi, jos tulotasosi tipahtaisi yllättäen esimerkiksi sairausloman takia? Lue tästä, kuinka huolehdit lainanmaksukykysi sujuvuudesta.

Luotolla joustoa elämään

Luotolla joustoa elämään Rahan menoa ei voi aina suunnitella etukäteen, vaan joskus tarve voi iskeä äkillisesti. Silloin Joustoluotosta tai luottokortista on apua. Niistä molempiin saa luottopäätöksen yleensä vain yhdellä puhelulla.

Asiakastarinat

Yksinhuoltajan arjessa kukkii luovuus

Yksinhuoltajan arjessa kukkii luovuus RAHA & ARKI: Kun arkea pyörittää yksin, voivat aika ja raha olla tiukilla. Tämä yksinhuoltajan tarina kuitenkin osoittaa, ettei kaikkien unelmien toteuttamiseen tarvita paljon rahaa eikä arkipäivän onnellisista hetkistä tarvitse tinkiä.

Kohti täydellistä vaatekaappia ja talouden hallintaa

Kohti täydellistä vaatekaappia ja talouden hallintaa OMA TALOUS: Paatunut shoppailija alkoi kyseenalaistaa omia kulutustottumuksiaan ja sitä, mihin käytti kovalla työllä ansaitut rahansa. Nyt pikaisen tyydytyksen sijaan raha mahdollistaa Hannele Lampelan unelmia.

Kopioi sivun linkki: