Sijoittajan lukupaketti "Avaa ovi sijoittamisen maailmaan"

Sijoittaminen on kiehtovaa ja linkittyy tiiviisti muuhun maailman menoon. Henkilökohtainen sijoitussuunnitelma auttaa pitämään pään kylmänä ja näyttää suunnan kohti tavoitteita. Sijoittajan lukupaketti tutustuttaa sijoittamisen perustermeihin ja auttaa alkuun pääsemisessä. 

 

Ota termit haltuun, aloitteleva sijoittaja!

Ota termit haltuun, aloitteleva sijoittaja! Kaipaatko pikakurssia sijoittamisen termimaailmaan? Klikkaa tästä ja ota perusteet haltuun.

Hyvien sijoituspäätösten taustalla on sijoitussuunnitelma

Hyvien sijoituspäätösten taustalla on sijoitussuunnitelma Säästämisen ja sijoittamisen maailmassa henkilökohtainen sijoitussuunnitelma toimii säästäjän kompassina. Pankki auttaa sinua sen tekemisessä. Lue lisää suunnitelmasta ja sen hyödyistä.

Viisi myyttiä rahastoista – totta vai tarua?

Viisi myyttiä rahastoista – totta vai tarua? Rahastosäästämiseen liittyy paljon uskomuksia, vaikka se olisi monelle sopiva tapa kartuttaa varallisuutta. Katso tästä, osaatko vastata oikein viiteen yleiseen väittämään rahastoista.

Mitä indeksirahastot ovat? Lue plussat ja miinukset

Mitä indeksirahastot ovat? Lue plussat ja miinukset Kustannustehokkuus on tehnyt indeksirahastoista suosittuja sijoituskohteita. Mutta mitä indeksirahastot oikeastaan ovat, kannattaako niihin sijoittaa ja kuinka sijoittamisen voi aloittaa?

Kiinnostaako osakesäästäminen? Näillä vinkeillä alkuun!

Kiinnostaako osakesäästäminen? Näillä vinkeillä alkuun! Miten pitkäksi aikaa haluan sijoittaa ja millaisella riskillä? Suora osakesijoittaminen vaatii vain arvo-osuustilin avaamisen. On kuitenkin eri asia, miten tehdä oikeita osakevalintoja. Asiantuntija kertoo vinkit, joilla pääset sijoittamisen alkuun.

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää osingoista

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää osingoista Miten ja milloin osinkoja saa? Kannattaako osinkopotti käyttää vai sijoittaa edelleen? Kokosimme yhteen tarvittavan osinkotietouden.

Näin hyödyt matalista koroista ja vältät niiden haitat

Näin hyödyt matalista koroista ja vältät niiden haitat Matalat korot luovat sekä ongelmia että mahdollisuuksia. Varallisuudenhoidon päästrategi kertoo, mikä korkoja laskee sekä miten ottaa matalista koroista täysi hyöty ja välttää niiden haitat.

Asiakastarinat

Miksi minä sijoitan?

Miksi minä sijoitan? OMA TALOUS: Usein sijoittamisessa kiinnostaa sijoittamisen kohde, kun taas sijoittamisen syyt jäävät pimentoon. Eeva Sokolowski avaa omaa sijoitusfilosofiaansa ja kertoo, miksi myös sinun kannattaisi sijoittaa.

Kopioi sivun linkki: