Säästämisen lukupaketti "Näillä vinkeillä alkuun"

Säästämisen aloittaminen on asia, mikä helposti lykkääntyy muiden arkikiireiden jalkoihin. Aloittaminen tuntuu monesta vaikealta, vaikka halu pesämunan kasvattamiseen olisikin olemassa. Säästämisen aloittajan lukupaketti kokoaa yhteen käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten säästämisessä pääsee alkuun ja millaisia asioita kannattaa huomioida. Säästämisessä aikainen lintu madon nappaa, joten nyt tuumasta toimeen!  

Eläkkeelle 2040? Aloita säästäminen nyt

Eläkkeelle 2040? Aloita säästäminen nyt Eläkkeelle siirtymiseen kannattaa varautua, jotta kun on vihdoin aikaa, olisi myös rahaa. Tutustu tästä eläkesäästämisen eri tapoihin löytääksesi itsellesi niistä mieleisimmän.

Kuinka säästää 100 000 euroa 25 vuodessa?

Kuinka säästää 100 000 euroa 25 vuodessa? Moni haaveilee siitä, että voisi joskus jättäytyä pois työelämästä ja elättää itsensä omien säästöjen ja sijoitusten tuotoilla. Mitä tämä vaatisi käytännössä? Säännöllinen säästäminen on ensimmäinen askel kohti tukevaa varakassaa.

Lapsen raha-asiat kuntoon näillä vinkeillä

Lapsen raha-asiat kuntoon näillä vinkeillä Milloin tulee ajankohtaiseksi avata lapselle käyttötili? Entä kannattaako taaperon raha-asioita miettiä? Kun säästämisen aloittaa jo lapsen ollessa nuori, voi pienistäkin kertasummista kasvaa täysi-ikäisyyteen mennessä mukava pesämuna.

Nuori, näin pääset säästämisessä alkuun

Nuori, näin pääset säästämisessä alkuun Tuntuuko, ettei opiskelijan tiukasta budjetista jää mitään yli säästöön? Tärkeintä säästämisessä on kuitenkin sen aloittaminen, ja säännöllinen säästäminen kasvattaa vuosien mittaan pienistä summista suuria. Lue tästä, miten aloittaa.

Asiakastarinat

Miten aloittaa säästäminen?

Miten aloittaa säästäminen? Lue työssäkäyvän maisteriopiskelijan, tulevan äidin ja osa-aikaisesti työskentelevän opiskelijan tarinat säästämisestä sekä sijoituspäällikön kommentit siitä, mitä jokainen säästäjä voi tarinoista oppia.

Ajokortti haltuun hinnalla millä hyvänsä?

Ajokortti haltuun hinnalla millä hyvänsä? Ajokortti on sijoitus, jonka yhä harvempi tekee heti täysi-ikäisyyden saavutettuaan. Anne Pihlström suorittaa autokoulua 36-vuotiaana, kun taas 20-vuotias Margareeta Lauronen hankki ajokortin jo 19-vuotiaana.

Kopioi sivun linkki: