Opiskelijan lukupaketti "Oma talous haltuun"

Opiskelijaelämä on aikaa, jolloin aktiviteetit ovat huipussa ja tulot usein minimissä. Tämä lukupaketti antaa sinulle arkisia säästövinkkejä, jotta voit pienistä tuloista huolimatta hallita talouttasi ja nauttia opiskelijaelämästä.

Uusi opiskelija, näin haet opintolainaa

Uusi opiskelija, näin haet opintolainaa Eikö opintotuki riitä kattamaan kaikkia opiskelijaelämän kuluja? Lue tästä kaikki siitä, miten opintolainaa haetaan, kuinka sitä nostetaan ja miten sen takaisinmaksu hoituu.

Vastavalmistunut, ota oma talous haltuun näillä vinkeillä

Vastavalmistunut, ota oma talous haltuun näillä vinkeillä Kaikki ovet ovat avoinna vastavalmistuneelle. Opintotuen maksaminen päättyy, jollain saattaa olla tiedossa palkkatyö ja toisella työnhaku. Lue tästä vinkit taloutesi hallintaan, kun valmistut.

Haaveena oma koti? Viisi vinkkiä ensiasunnon ostamiseen

Haaveena oma koti? Viisi vinkkiä ensiasunnon ostamiseen Omasta kodista haaveilevan on hyvä olla ajoissa liikkeellä. ASP-säästäminen kannattaa aloittaa, vaikka oma koti olisi vasta pilke silmäkulmassa. Lue vinkit ensiasunnon ostamiseen.

Elätkö kännykkä kourassa? Tiesitkö, että voit hoitaa pankkiasiat helposti älypuhelimella

Elätkö kännykkä kourassa? Tiesitkö, että voit hoitaa pankkiasiat helposti älypuhelimella Lähes jokaisella suomalaisella on älypuhelin. Nordean selvityksen mukaan moni kuitenkin käyttää verkkopankkia kännykän selaimella mobiilipankin sijaan. Löytyvätkö pankkiasiointia helpottavat mobiilisovellukset omasta puhelimestasi?

Asiakastarinat

Kimppakämppä vai keskustayksiö?

Kimppakämppä vai keskustayksiö? Kaksi opiskelijaa kertoo, mitkä ovat heille tärkeimmät asumisen kriteerit. Toiselle paras asumismuoto löytyi kimppakämpästä, toiselle yksiöstä. Mutta mitä eri asumismuodot maksavat ja miten ne sopivat opiskelijabudjettiin?

Omilleen uuteen kaupunkiin – opiskelijabudjetilla

Omilleen uuteen kaupunkiin – opiskelijabudjetilla Opiskelupaikan vastaanottaminen on monille jännittävä paikka. Se tarjoaa uusia haasteita, uusia kavereita ja kenties jopa uuden kotikaupungin. Oonalle se merkitsi Helsingistä Lahteen muuttamista ensimmäiseen omaan kotiin – opiskelijabudjetilla.

Armeija-aika laittaa talouden testiin

Armeija-aika laittaa talouden testiin Varusmiespalveluksen suorittava tienaa 5 euroa 10 senttiä päivässä. Kun elämä pyörii päivärahojen varassa, suunnittelu, säästöt ja turvaverkostot tulevat tarpeeseen. Millaista muutosta päivärahoilla pärjääminen merkitsee arkielämässä?

Kopioi sivun linkki: