Digipalveluiden lukupaketti "Helppoa asiointia verkossa"

Pankkiasiointi on muuttunut vuosien varrella huimasti. Pankki kulkee mukana taskussa mobiilipankin muodossa, ja asiantuntijan voi tavata verkon kautta vaikka kotisohvalta käsin. Digipalveluiden lukupaketti antaa käteviä vinkkejä pankkiasioiden hoitamiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Tiesitkö, että nämäkin asiat voit hoitaa mobiilipankissa?

Tiesitkö, että nämäkin asiat voit hoitaa mobiilipankissa? Raha-asioiden hoitaminen ei ole enää aikaan tai paikkaan sidottua. Tilin saldon ja sijoitusten arvon voi tarkastaa vaikka kauppajonossa. Lue tästä, mitä kaikkea voit tehdä mobiilipankissa helposti ja nopeasti.

Mikä ihmeen Nordea Pay? Ajassa otti selvää

Mikä ihmeen Nordea Pay? Ajassa otti selvää Ennen maksamiseen on tarvittu käteistä tai maksukortti, nyt riittää kännykkä. Mobiilimaksamisen sovellus tekee Android-puhelimesta maksuvälineen. Miten sen saa käyttöönsä ja miten sillä maksetaan?

Ihan kuin kasvokkain – 5 syytä valita verkkotapaaminen

Ihan kuin kasvokkain – 5 syytä valita verkkotapaaminen Kiireisen arjen aikataulut eivät aina sovi yhteen pankin aukioloaikojen kanssa. Lue, miksi perinteinen konttorikäynti kannattaa vaihtaa vaikkapa kotisohvalta tapahtuvaan verkkotapaamiseen.

Joko tunnet nämä neljä näppärää maksutapaa?

Joko tunnet nämä neljä näppärää maksutapaa? Lähimaksaminen, Nordea Pay, Siirto, Wrapp – kuulostavatko tutuilta? Käteisen ja korttimaksamisen rinnalla on nykyään monta helppoa ja joustavaa maksutapaa, jotka tekevät kaupassa asioinnista entistäkin nopeampaa.

Näin käytät pankkipalveluita turvallisesti älypuhelimella – paina mieleesi viisi vinkkiä

Näin käytät pankkipalveluita turvallisesti älypuhelimella – paina mieleesi viisi vinkkiä Mobiilipankki ja tunnuslukusovellus sekä Nordea Pay, eli lähimaksu puhelimella, ovat käteviä ja turvallisia välineitä pankkiasiointiin. Perushuolellisuus on kuitenkin hyvä muistaa. Näillä vinkeillä varmistat turvallisuuden, kun käytät pankkipalveluita puhelimella.

Elätkö kännykkä kourassa? Tiesitkö, että voit hoitaa pankkiasiat helposti älypuhelimella

Elätkö kännykkä kourassa? Tiesitkö, että voit hoitaa pankkiasiat helposti älypuhelimella Lähes jokaisella suomalaisella on älypuhelin. Nordean selvityksen mukaan moni kuitenkin käyttää verkkopankkia kännykän selaimella mobiilipankin sijaan. Löytyvätkö pankkiasiointia helpottavat mobiilisovellukset omasta puhelimestasi?

Asiakastarinat

Sujuuko senioreilta digiasiointi?

Sujuuko senioreilta digiasiointi? Pankkipalvelut sähköistyvät, ja osaa digiasiointi saattaa jännittää. 65-vuotias Ilkka Veuro on käyttänyt verkkopankkia siitä asti, kun se lanseerattiin. Veuro on digiseniori, joka opastaa ikätovereitaan digiasiointiin.

Kopioi sivun linkki: