Asunnonvaihtajan lukupaketti "Avaimet uuteen kotiin"

Ajatus uudesta kodista on ihana, mutta unelman mahdollistaminen edellyttää monimutkaisilta ja vaikeiltakin tuntuvien asioiden hoitoa. Tämä lukupaketti auttaa sinua valmistautumaan asuntolainaneuvotteluun ja tutustuttaa tärkeimpiin tapaamisessa läpikäytäviin asioihin.

Haaveissa oma koti – miten valmistautua asuntolainan hakemiseen?

Haaveissa oma koti – miten valmistautua asuntolainan hakemiseen? Uusi koti on kutkuttava ajatus, mutta asuntolainaneuvottelu jännittää. Tuttu tunne? Katso mitä asioita lainaneuvottelussa käydään läpi sekä ytimekkäät vinkit siihen, mitä asioita kannattaa pohtia jo etukäteen.

Asunnon vaihto mielessä, mitä pitää huomioida?

Asunnon vaihto mielessä, mitä pitää huomioida? Omistusasunnon vaihtaminen voi tulla ajankohtaiseksi monesta syystä. Siirtymä vanhasta asunnosta uuteen kannattaa suunnitella hyvin. Asiantuntija kertoo, miten vältät kahden asunnon loukun.

Pieni pintaremontti vai stailaus – miten saada paras hinta myytävästä asunnosta?

Pieni pintaremontti vai stailaus – miten saada paras hinta myytävästä asunnosta? Ammattilaisen mielestä siivous on parasta sisustamista. Mitä muuta kannattaa huomioida, jotta asunnosta saisi parhaan mahdollisen hinnan ja myynti kävisi ketterästi? Lue vinkit täältä.

Asiakastarinat

Omakotitalo kullan kallis

Omakotitalo kullan kallis Suunnitteletko omakotitalon tai kesämökin rakentamista? Rakennusbudjetti paukkuu helposti, ja yllättävät rahanmenot saattavat hirvittää. Suurimmat iskut voi kuitenkin välttää suunnittelulla ja varautumalla yllätyksiin.

Lainalupauksella unelmakodista totta

Lainalupauksella unelmakodista totta Kun Annica Tervonen löysi unelmiensa kodin yllättäen, ei aikaa jäänyt jahkailuun. Oli toimittava nopeasti. Tervonen sai lainalupauksen lopulta kotisohvalta, ja samalla hänen käsityksensä etäasioinnista muuttui.

Kopioi sivun linkki: