TUOHI MasterCard -luottokortti on hintatietoisen kuluttajan valinta

Kun edellisellä viikolla ostetun pesukoneen hinta seuraavalla viikolla tippuu kymmeniä tai jopa satoja euroja, kiittää TUOHI MasterCard -kortin omistaja Hintaturvavakuutusta.

TUOHI MasterCard on maksuaika- ja luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. TUOHI sopii hyvin varakortiksi lompakkoon, tavallisen luottokortin oheen, sillä siitä ei mene minkäänlaisia kuluja silloin, kun sitä ei käytä. TUOHI on myös joustava maksuväline – TUOHELLA maksetuille ostoksille saa keskimäärin kuukauden korotonta maksuaikaa ja ostoksen voi maksaa itselle sopivissa erissä.

Hintaturvavakuutuksella eurot talteen

Äänekoskelainen Seppo Reijonen hankki TUOHEN keväällä 2011 pölynimurikauppojen yhteydessä. Suurimmat hyödyt Reijoselle ovat kortista tulleet sen tarjoaman Hintaturvavakuutuksen ansiosta.

Hintaturvavakuutus on TUOHI-korttiin automaattisesti kuuluva etu, joka takaa markkinoiden edullisimmat hinnat kortilla maksetuista tuotteista. Jos löydät kortilla ostamasi tuotteen edullisemmin 30 päivän sisällä ostosta, korvaa Hintaturvavakuutus hinnanerotuksen. Edullisempaa hintaa tarjoavan liikkeen ei tarvitse olla sama, josta tuote on alun perin ostettu, mutta molempien kauppojen on oltava kotimaisia. Lue lisää Hintaturvasta ja sen ehdoista. (Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, puh. 020 366 900 ma–pe klo 9–21, la klo 10–16.)

Reijonen on säästänyt Hintaturvavakuutuksella jo satoja euroja. Vastikään hän osti TUOHI -kortilla Samsung Galaxy 2 -tabletin.

– Ostin tabletin sunnuntaina verkkokaupasta ja tiistaina huomasin, että sen hinta oli tippunut 90 euroa.

Reijonen on huomannut, että erityisesti elektroniikkatuotteissa ja kodinkoneissa hinnat elävät. Hän harrastaa valokuvausta ja on harrastuksensa takia tottunut seurailemaan elektroniikan hintoja.

Kesällä Reijonen osti objektiivin kameroihin erikoistuneen verkkokaupan tarjouksesta 299 eurolla. Vajaan kuukauden päästä objektiiviin tuli lisätarjous ja sen hinta tippui vielä 50 euroa. Sekä tabletista että objektiivista Reijonen korjasi eurot talteen Hintaturvavakuutuksen ansiosta.

Arjen mahdollistaja

TUOHI sopii hyvin myös ihmisille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta juosta tarjousten perässä. Monissa talouksissa mietitään esimerkiksi ennen joulua, ostetaanko lahjat jo pukinkonttiin vai vasta joulun jälkeisistä tarjouksista. Hintaturvan ansiosta lahjat saa pakettiin eikä alennuksia tarvitse jäädä odottamaan. Mikäli lahjaksi ostettu tuote sattuisi tammikuussa olemaan alennuksessa, voi korvausta hakea Hintaturvan kautta.

Reijosella myös on kokemusta juhlapyhien aiheuttamista hintojenheilahteluista. Viime keväänä hän hankki aktiivisuusrannekkeen paikallisesta elektroniikkaliikkeestä 179 eurolla.

– Äitienpäivän lähestyessä huomasin sitten sanomalehti Keskisuomalaisen mainoksesta, että rannekkeen hinta oli tippunut 149 euroon.

Tuttuun tapaan Reijonen haki 30 euron korvauksen TUOHELLA maksetusta tuotteesta Hintaturvavakuutuksesta.

Käytännöllinen kortti hankintoihin

TUOHI on turvallinen valinta verkko-ostoksiin. Sitä voi pitää varakorttina lompakossa pienemmällä luottorajalla kuin ykköskorttia, jossa voi olla tarve suuremmalle luottorajalle.

TUOHI käy maksuvälineenä kaikissa ostopaikoissa, jotka hyväksyvät MasterCardin ja kortilla voi nostaa rahaa automaateista.

Reijosella TUOHI on kakkoskorttina tavallisen MasterCard Gold -kortin ja Visa-kortin lisänä. Hän hankkii viihde-elektroniikkaa ja kodinkoneita keskimäärin viisi tai kuusi kertaa vuodessa ja käyttää näihin hankintoihin pääsääntöisesti TUOHTA. Reijonen on hyödyntänyt korttia myös ulkomaanmatkoilla esimerkiksi hotellimaksuihin.

Lue lisää ja hanki TUOHI MasterCard -luottokortti

Miksi TUOHI?

  • Korttiin sisältyy automaattisesti maksuton Hintaturvavakuutus, joka takaa markkinoiden edullisimmat ostokset vakuutusehtojen mukaisesti kortilla tehdyille jatko-ostoille. (Vakuutus ei ole voimassa ensimmäiselle TUOHI-kortilla tehdylle ostokselle, vaan vasta jatko-ostoille. Vakuutus korvaa hinnanerotuksen, kun se on yli 20 euroa. Alle 20 euron hinnanerotuksia ei korvata.)
  • Saat ostoksellesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Ei avaus- tai vuosimaksua. 
  • Tilinhoitomaksu 5 euroa veloitetaan vain silloin, kun luotolla on laskutettavaa saldoa.
  • Takaisinmaksuajat ovat joustavat.
  • Teet verkko-ostoksia turvallisesti matalan luottorajan ansiosta.  
  • TUOHI on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, joka käy maksuvälineenä kaikissa paikoissa, jotka hyväksyvät MasterCard -kortit maksuvälineeksi, eli kaikkialla muuallakin kuin siellä missä ensiosto on tehty. 

Lue lisää ja hae TUOHTA

Teksti: Veera Argillander

Kopioi sivun linkki: