Tunnuslukusovellus on avain moneen oveen

Vaikka tunnuslukusovellus ladataan kännykkään tai tablettiin, sitä on kätevä käyttää myös tietokoneella, kun kirjaudut verkkopankkiin ja tunnistaudut eri palveluihin. Tunnuslukusovelluksessa pankkitunnukset kulkevat aina mukana puhelimessasi. Katso, kuinka kätevästi otat sovelluksen käyttöön!

Mikä ihmeen tunnuslukusovellus?

Nordea Tunnusluvut -sovellus on sekä henkilö- että yritysasiakkaille tarkoitettu sovellus, joka ladataan mobiililaitteeseen. Sovelluksen avulla tunnistaudut helposti verkko- ja mobiilipankkiin, asiakaspalvelu Nordea 24/7:ään sekä lukuisiin muihin palveluihin, joihin olet aiemmin käyttänyt paperista tunnuslukukorttia. 

Tunnuslukusovellus vastaa vanhaa ja tuttua, paperista tunnuslukukorttia, mutta sen erinomaisuus piilee siinä, että sovellus kulkee kätevästi kännykässä tai tabletissa mukana. Tunnusluvut eivät lopu kesken eikä niitä tarvitse yliviivata niin kuin paperisista pankkitunnuksista.

Seuraavilla yksinkertaisilla ohjeilla otat käyttöön tunnuslukusovelluksen.

Miten käytän tunnuslukusovellusta?

Vaikka tunnuslukusovellus on mobiililaitteessa, voit käyttää sitä tunnistautumiseen ja vahvistamiseen haluamassasi palvelussa millä tahansa laitteella – aivan kuten tunnuslukukortilla. Sovelluksen avulla on näppärä paitsi kirjautua tietokoneella verkkopankkiin, myös maksaa verkko-ostokset turvallisesti ja asioida esimerkiksi viranomaispalveluissa.

Muista, että sovellusta koskevat samat turvallisuusperiaatteet kuin tunnuslukukorttia.

Näin helposti käytät tunnuslukusovellusta tunnistautumiseen.

Lue lisää tunnuslukusovelluksesta

Katso videot tunnuslukusovelluksesta ja sen käytöstä:

Miten otan käyttöön tunnuslukusovelluksen?

Miten käytän tunnuslukusovellusta asioidessani mobiilipankissa? 

Miten käytän mobiililaitteen tunnuslukusovellusta asioidessani verkkopankissa? 

Teksti: Paula-Maija Wallin

Kuvitus: Leo Tomaszewski

Kopioi sivun linkki: