Ota oma ja maailman taloustilanne hanskaan!

Tarvitsetko tukea omaan taloudelliseen päätöksentekoon? Haluaisitko ymmärtää kotimaan ja maailman taloustilannetta paremmin? Verkko on pullollaan tietoa, mutta joskus saattaa tuntua vaikealta löytää luotettavaa tietoa informaatiomassan keskeltä. Apua löytyy Nordean asiantuntijoiden tuottamista sisällöistä, joissa käsitellään niin arkipäiväistä rahankäyttöä kuin maailman taloustilannettakin. Valitse listalta sinulle sopivat tavat tiedonhakuun!

1. Vinkkejä päivittäiseen rahankäyttöön ja tukea taloudellisiin päätöksiin

Nordean Ajassa-palvelusta saa vinkkejä päivittäiseen rahankäyttöön. Sivuston jutut kertovat muun muassa säästämisestä, talouden hallinnasta ja yrittäjyydestä. Sisältöä löytyy kaikenikäisille rahan käyttäjille – niin koululaisille, perheenisille kuin yksityisyrittäjillekin. 

Nordea Ajassa -sivuston jutut jaetaan myös Facebookissa ja Twitterissä. Löydät Nordean Facebookista nimellä Nordea Suomi ja Twitteristä nimellä @Nordea_Aspa. Asiakaspalvelun Twitteriin voit myös ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua pankkiasioihin liittyen.

Nordea on nyt myös Snapchatissa! Snapchat-kanavalla käsitellään nuorille ajankohtaia aiheita, kuten opiskeluajan toimeentuloa. Löydät Nordean Snäpistä nimellä @NordeaSuomi.

2. Ajankohtaisia uutisia

Nordean uutishuoneesta voi lukea tuoreimmat uutiset maailman talouteen, pankkialaan ja Nordeaan liittyen. Jos maksuliikenteessä on häiriöitä, niistä tiedotetaan heti ensimmäiseksi uutishuoneen sivuilla.

Tärkeimmät uutiset jaetaan myös Nordean sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa ja Twitterissä. Nordean uutisia voit seurata Twitterissä tunnuksella @Nordea_FI!

3. Vinkkejä sijoittajille

Nordea Investor on verkkopalvelu, jossa voi käydä osakekauppaa ja samalla seurata markkinoita. Palvelussa on tarjolla aamu- ja viikkoraportit, joissa kerrotaan, mitä osakemarkkinoilla ja yhtiötasolla on tapahtunut. Raportit tarjoavat yleisiä vinkkejä ja näkemyksiä yksittäisistä yrityksistä eri markkinoilla, mikä auttaa sijoituspäätöksiä tehdessä.

Nordea järjestää valveutuneille sijoittajille suunnattuja webinaareja, joissa kerrotaan monimutkaisemmista sijoitustuotteista, kuten korkotodistuksista tai sijoittajan obligaatioista. Webinaareja voi jälkeen päin katsoa Nordea Suomen YouTube-kanavasta

Sijoittajat saavat tietoa tämänhetkisistä, menneistä ja tulevista talousnäkymistä Sijoittajan kuukausikirjeessä sekä neljännesvuosittain ilmestyvässä talouskatsauksessa, Economic Outlookissa, joka julkaistaan Nordean mediasivustolla. Sijoittajan kuukausikirjeen voi tilata täältä.

4. Ymmärrystä talouden yhteiskunnallisesta vaikutuksesta

Nordean asiantuntijat julkaisevat laajemmin taloutta käsitteleviä blogeja, jotka ovat nähtävillä sekä Nordean verkkosivuilla että Nordea Investorissa. Asiantuntijat kirjoittavat esimerkiksi siitä, miten Suomen taloudessa menee, miten työttömyys kehittyy tai miten Brexit ja Italian taloustilanne vaikuttavat globaaliin talouteen.

Investorissa voi myös kätevästi seurata, mistä asiantuntijat keskustelevat Twitterissä, ja kuunnella asiantuntijoiden julkaisemia podcasteja. Podcasteissa keskustellaan esimerkiksi inflaation ja maailman talousnäkymiin liittyvistä aiheista.

Nordea on myös Periscopessa tunnuksella @Nordea_FI. Lähetyksissä käsitellään ajankohtaisia talousasioita. Esimerkiksi Suomi Areenassa Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju haastatteli konsernijohtaja Casper von Koskullia.

Teksti: Hanna Schneider

Kopioi sivun linkki: