Onko autosi tuulilasi vakuutettu lastasi paremmin?

Ranne murtuu skeittipuistossa, korvatulehduskierre piinaa tai matkapuhelin tipahtaa wc-pönttöön. Elämässä sattuu ja tapahtuu – siksi koulun ja harrastusten alkaessa on hyvä tarkastaa, että myös perheen pienimpien vakuutukset ovat kunnossa.

Moni perhe on vakuuttanut niin kodin, lemmikkieläimet kuin auton tuulilasinkin – ja hyvä niin. Usein kuitenkin kaikkein tärkeimpien, eli perheenjäsenten vakuutukset uupuvat. Kattava vakuutus tuo turvaa ja varmistaa, että hädän hetkellä hoito on nopeasti ja helposti saatavilla.

Ifin vakuutusasiantuntijan Tiina Isoniemen mukaan jokaisella lapsella tulisi olla vähintään tapaturmavakuutus. Usein lapselle haetaan laajempaa vakuutusta, joka kattaa myös sairaudenhoitokulut.

Tutustu tarkemmin lasten vakuutuksiin.

Onhan sinulla aikaa ajaa hiljaa, kun koulut alkavat

Lataa itsellesi Aja hiljaa -navigaattori (yhteensopiva IOS ja Android-puhelimiin). Se kertoo sinulle kun lähestyt aluetta, jolla todennäköisesti liikkuu paljon lapsia.

If jakaa koulutiensä aloittaville ekaluokkalaisille keltaisen lippiksen ja on mukana järjestämässä suojatiepäivystyksiä koulujen alkaessa. Lue lisää Ifin Keltanokkakampanjasta ja suojatiepäivystyksestä.

Teksti: Riikka Karppinen

Kuvitus: Ville Korhonen

Kopioi sivun linkki: