Ihan kuin kasvokkain – 5 syytä valita verkkotapaaminen

Kiireisen arjen aikataulut eivät aina sovi yhteen pankin aukioloaikojen kanssa. Nordean verkkotapaamisten kehitystyöstä vastaava Nanna Jääskeläinen kertoo, miksi perinteinen konttorikäynti kannattaa vaihtaa vaikkapa kotisohvalta tapahtuvaan verkkotapaamiseen.

1. Verkkotapaamisen voi hoitaa missä vain

Puhelimen ja internetin välityksellä tapahtuvan verkkotapaamisen avulla voit hoitaa helposti ja joustavasti pankkiasiat riippumatta siitä, missä olet. Verkkotapaaminen onnistuu, olit sitten kotisohvalla, toimistolla tai vaikkapa kesämökin laiturilla. 

– Tarvitset vain pankkitunnukset, puhelimen ja internet-yhteydellä varustetun tietokoneen tai tabletin, Nanna Jääskeläinen Nordeasta kertoo. 

2. Palvelua myös aamuisin, iltaisin ja lauantaisin

Verkkotapaamisen avulla voit hoitaa pankkiasiat myös konttorien aukioloaikojen ulkopuolella. Verkkotapaaminen voidaan pitää arkisin kello 8.00–20.00 välisenä aikana, minkä lisäksi tapaaminen onnistuu myös lauantaisin kello 10.00–16.00. Voit varata ajan soittamalla Nordea 24/7:ään 0200 3000 (pvm/mpm) tai chatin kautta. 

– Haluamme olla asiakkaille läsnä silloin, kun he meitä tarvitsevat, Jääskeläinen sanoo.

3. Verkkotapaamisessa voi hoitaa lähes kaikki pankkiasiat

Verkkotapaamisessa voit hoitaa kätevästi myös vaativammat pankkiasiat, kuten lainaneuvottelut, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät asiat tai esimerkiksi vakuutusta koskevat sopimukset. 

– Kun asiakas on varaamassa aikaa, avun tarve ja elämäntilanne kartoitetaan. Tämän jälkeen asiakas ohjataan sopivimmalle neuvojalle, Jääskeläinen sanoo.

4. Laaja asiantuntijaverkosto ja ammattitaitoiset neuvojat käytettävissä

Saat verkkotapaamisessa yhtä asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kuin missä tahansa pankkikonttorissa. Verkkotapaamisissa sinua palvelee suuri joukko pankkineuvonnan ammattilaisia, jotka tarjoavat apua silloin, kun sitä tarvitset. Myös konttoreiden pankkineuvojat ja sijoitusneuvojat tarjoavat verkkotataapamisia, joten voit sopia tapaamisen myös heidän kanssa. 

– Esimerkiksi sijoittamisen asiantuntijoita on verkkotapaamisten äärellä hyvinkin mukava joukko.

Vaikka tapaamisen hoitaisi verkossa, palvelu on silti yhtä henkilökohtaista kuin konttorilla käydessä. 

Verkkotapaamisessa keskustelet pankkineuvojan tai sijoitusasiantuntijan kanssa samalla, kun tarkastelette tarvittavia asiakirjoja tietokoneen tai tabletin näytöltä.

5. Paperiton asiakaskokemus

Verkkotapaamisen avulla voit sanoa hyvästit papereille. Digitaalinen palvelu tarjoaa paperittoman asiakaskokemuksen, jossa suurimman osan asiakirjoista ja sopimuksista voi allekirjoittaa kätevästi sähköisesti. Saat sopimukset ja dokumentit sähköisesti itsellesi tapaamisen jälkeen. 

Lue lisää verkkotapaamisesta ja varaa pankkitapaaminen verkkoon!

Vieläkö mietityttää? Tutustu usein verkkotapaamisista kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin täällä.

Teksti: Iisa-Noora Leppänen

Kopioi sivun linkki: