Viisi syytä ottaa käyttöön tunnuslukusovellus

Tunnuslukusovellus on tullut perinteisen paperisen tunnuslukukortin rinnalle. Lue viisi syytä, miksi kannattaa siirtyä käyttämään tunnuslukusovellusta.

1. Onko lasku jäänyt joskus maksamatta tai verkko-ostos tekemättä sen takia, että tunnuslukukortti ei ole ollut mukanasi? Tunnuslukusovellus taklaa nämä tilanteet, sillä jatkossa tunnistautumisen voi tehdä älypuhelimen tai tabletin avulla – erillistä tunnuslukukorttia ei enää tarvita.

2. Rassaako paperisen tunnuslukukortin tunnuslukujen yliviivaus? Oletko joskus unohtanut vetää yli viimeksi käytetyn tunnusluvun, etkä pääsekään verkkopankkiin hoitamaan pankkiasioitasi? Uuden tunnuslukusovelluksen avulla kirjautuminen on helppoa – oman käyttäjätunnuksen lisäksi sinun tarvitsee muistaa vain henkilökohtainen PIN-koodisi.

3. Ovatko tunnuslukukortin tunnusluvut loppuneet kesken pyhien tai ulkomaanmatkan aikana? Kun käytät tunnuslukusovellusta, tunnusluvut eivät koskaan lopu kesken, eikä uuden tunnuslukukortin saapumista tarvitse odotella.

4. Hoidatko pankkiasioitasi mobiilisti? Uusi tunnuslukusovellus tekee mobiilipankin käytöstä entistä helpompaa. Kirjautuessasi mobiilipankkiin tunnuslukusovelluksella, sujuu kirjautuminen ja tapahtumien vahvistaminen saumattomasti mobiilipankin ja tunnuslukusovelluksen välillä.

5. Asutko ulkomailla tai vietätkö pitkiä aikoja esimerkiksi kesämökillä? Uusi tunnuslukusovellus helpottaa pankkiasiointia sijainnistasi riippumatta ja tekee sähköisen tunnistautumisen entistä sujuvammaksi. Tunnuslukusovelluksen avulla voit tunnistautua myös Nordea Asiakaspalveluun ja hoitaa asiasi turvallisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tunnusluvut-sovellus on ladattavissa iPhone-, Android- ja Windows Phone 8 -puhelimiin sekä iPadille sovelluskaupoista. Katso aiheeseen liittyvät videot ja lue lisää tunnuslukusovelluksen käytöstä ja käyttöönotosta osoitteessa nordea.fi/tunnuslukusovellus.

Teksti: Riikka Karppinen

Kopioi sivun linkki: