Fem argument för att börja använda den nya kodappen

Nu finns den nya kodappen tillgängligt för dig vid sidan om det traditionella kodkortet på papper. Här får du fem orsaker till varför du ska börja använda kodappen.

1. Har det någon gång hänt att du inte kunnat betala en faktura eller göra ett inköp på nätet för att du inte har haft kodkortet med dig? Kodappen tacklar dessa problem eftersom du med den kan identifiera dig med hjälp av din smarttelefon eller pekplatta. Du behöver inte längre ett separat kodkort.

2. Känns det jobbigt att stryka över koder på kodkortet? Har du någon gång glömt att stryka över den kod som du senast använde med den påföljden att du inte kom in i nätbanken för att sköta dina bankärenden? Med hjälp av den nya kodappen är det lätt att logga in. Utöver ditt användar-ID behöver du bara komma ihåg din pinkod.

3. Har koderna på kodkortet tagit slut under helger eller utlandsresor? När du använder kodappen tar koderna aldrig slut och du behöver inte vänta på det nya kodkortet.

4. Sköter du dina bankärenden mobilt? Med hjälp av den nya kodappen är den nya mobilbanken ännu smidigare. När du loggar in på mobilbanken med kodappen samarbetar mobilbanken och kodappen friktionsfritt för att göra det enklare för dig att logga in och bekräfta transaktioner.

5. Bor du utomlands eller vistas du mycket till exempel på sommarstugan? Den nya kodappen underlättar dina bankärenden oberoende av var du befinner dig. Dessutom möjliggör kodappen smidigare elektronisk identifiering. Med hjälp av kodappen kan du identifiera dig också i Nordea Kundtjänst där du kan sköta dina ärenden tryggt på vardagar kl. 8–20.

Appen Koder kan laddas i appbutikerna på iPhone-, Android- och Windows 8-telefoner samt iPad. Se filmklippen om ämnet och läs tipsen om hur du kan ta i bruk och och använda kodappen på nordea.fi/kodapp.

Kopioi sivun linkki: