Tervetuloa Nordean Ajassa-palveluun!

Haluamme tarjota sinulle lukijamme viikoittain tuoretta arjen ja elämän taloustietoa verkossa. Tavoitteenamme on ollut luoda sivusto, joka auttaa sinua tekemään parempia talouteen liittyviä päätöksiä elämän eri tilanteissa.

Olemme kehittäneet Ajassa-palvelua lukijoidemme kanssa. Avasimme testiversion helmikuussa 2015 ja saimme silloin lukijoilta erittäin hyviä ajatuksia ja ideoita sivuston käytettävyydestä sekä monia sisältötoiveita. Olemme huomioineet lukijapalautteita jatkuvassa kehitystyössä ja esimerkiksi tehneet juttuja lukijoiden ehdotusten perusteella.

Ajassa-sisältöpalvelu tarjoaa ajankohtaista sisältöä ja tietoa liittyen mm. kotiin, perheeseen ja yrittäjyyteen. Haluamme auttaa sinua arjen suurissa ja pienissä asioissa, olitpa sitten lähdössä matkalle tai miettimässä keväistä remonttia. Jos pystymme tällä palvelulla auttamaan sinua ja perhettäsi miettimään ja tutkimaan erilaisia talouteen liittyviä asioita, olemme onnistuneet tavoitteessamme. Palvelun lisäksi tietenkin toivomme sinun soittavan tai varaavan ajan verkkotapaamiseen tai konttoriin, jotta voimme jatkaa pohdintoja yhdessä.

Nina Luomanen

Ajassa – Arjen ja elämän taloustietoa verkossa.

Viihdy kanssamme!

Nina Luomanen
Ajassa-palvelun päätoimittaja
Twitter: @LuomanenNina

Lisää tuotteistamme ja palveluistamme nordea.fi

Nordea 24/7 asiakaspalvelu 0200 3000 on avoinna 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.